Chevrolet Avalanche

Chevrolet Avalanche

Hej killar på Chevroletfabriken! Alla mina kompisar har bisarrt stora och vulgära pickisar, och jag vill bräcka dem en gång för alla. Kan ni ta fram en bil som är groteskt stor, ohemult ful och vulgärare än något ni tidigare sett – allt för att synas! Kan ni det? En sån vill jag ha. Alla ska titta på mig!

Avalanche är bilen för män som aldrig blev äldre än 8 år, och som fick sina leksaksbilar trampade på av grannkillen som var större och starkare. Min pappa är starkare än din pappa, och min bil är större och starkare än din. Avalanche är bilen för män med mikroskopiskt små kukar. Avalanche är bilen för män som har ett extremt stort självhävdelsebehov, men ingen hjärna. Avalanche är bilen för män som inte tror att de är manliga nog. De dödsförskräckta, superhomofobiska smygbögarnas eldorado.

Avalanche betyder lavin. En lavin ödelägger allt som kommer i dess väg. Hur tänkte de på Chevrolet egentligen? Ford F-150 är en av världens mest sålda bilar, någonsin, så Chevrolet vill förstås konkurrera på samma marknad, med något som är större, fulare, vräkigare – värre på alla sätt. Och värre blev det. Och det blev ju förstås inte bättre av att Cadillac såg sig nödtvungna att göra en lyxversion av Avalanche; Escalade. Den dåliga smaken har tyvärr vunnit ännu fler poäng i ”the land of opportunities”.

Chevrolet Avalanche

Annonser

Om Carl Johan Rehbinder

Carl Johan Rehbinder är konstnär, fotograf, formgivare, visionär, sexualupplysare, kursledare, liberal politisk debattör, medgrundare till Liberaldemokraterna (som inte blev...), styrelseledamot i Piratpartiet, och en hängiven älskare – samt upphovsman till Sveriges läckraste erotiska hemsida – Cirkus Eros.
Det här inlägget postades i Amerika, SUV & Offroad och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Chevrolet Avalanche

  1. Kent Aurén skriver:

    Escalade har i alla fall en begränsning; man måste ha släppt minst två rap-album för att få köpa en. Avalanche kan köpas av vilken entusiast som helst, men jag har en teori om att antalet synskadade som verkligen vill ha en monsterpickup är ganska litet.

  2. Tony skriver:

    Jag ska köpa en Avalanche på Onsdag, en 2010. så jävla bra bil!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s