BMW X6

BMW X6

Möt Kenny. Kenny går på gymmet varje dag. Han lyfter och tränar, och tar alla spännande preparat han kan hitta för att göra sina muskler större och större för varje dag. Hans kuk har tappat all potens, hans hjärna likaså. Allt handlar om bicepsmått, tunga lyft, hormondoser och kostspecifikationer.

BMW X6

Kenny tycker att han är jättesnygg med sina svällande armar, flexande bröstmuskler, trästammar till lår och stenhårda tjurnacke. Andra som ser honom, (de som inte går på samma gym) kan möjligen förundras, som över ett bisarrt cirkusdjur, eller en tjur av rasen Belgian Blue – med lika delar löje som avsmak.

BMW X6 är Kenny. En BMW som pumpat upp sig till oigenkännlighet med hjälp av extrema doser tillväxthormon, som totalt saknar stil, harmoni och elegans, utifrån idén att mer muskler, svällande hjulhus, enorma hjul och fler hästkrafter alltid är bättre.

BMW X6

BMW X6 är kort sagt den fulaste, vulgäraste, smäckigaste och mest överdrivet smaklösa bil BMW någonsin producerat. Massor med testosteron och Viagra, men ingen sexighet någonstans. Bara muskler och exhibitionism, ingen hjärna. En bil för losers, för män med oändligt litet självförtroende och pytte-pytte-små kukar. Lita inte på en man som kör en BMW X6.

BMW X6

Annonser

Om Carl Johan Rehbinder

Carl Johan Rehbinder är konstnär, fotograf, formgivare, visionär, sexualupplysare, kursledare, liberal politisk debattör, medgrundare till Liberaldemokraterna (som inte blev...), styrelseledamot i Piratpartiet, och en hängiven älskare – samt upphovsman till Sveriges läckraste erotiska hemsida – Cirkus Eros.
Det här inlägget postades i Europa, SUV & Offroad och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till BMW X6

 1. jt skriver:

  Bra skrivet, glöm dock inte Kennys bror, ringaren i notre dame. BMW 5-serie GT. Inte nog med att de ansåg sig ha uppfunnit något unikt genom att kompromissa mellan kombi och coupe (som Saab gjorde redan på 70-talet), bilen är ohemult ful också.

 2. Hugger69 skriver:

  Ha, ha du har gjort det igen CJR!! Har aldrig helker förstått existenberättigandet för denna bil, är det en SUV, en sportbil, en familjebil eller vad?? Den var dessutom strikt 4-sitsig i första versionen, smart BeEmVe!

 3. stoffe skriver:

  Fasiken att jag stör mig på dom fula plåtvecken nedanför catwalken i sidoplåten 2st och dom (räknat till 6 plåtveck) över huven och till det den plottriga förvirrade fronten!!!!!
  Det är väl inte samma designgubbe som gjort dom så mycket mer lyckade 645/650 serien, nej aldrig?? Är Chris Bangels inblandad kanske?
  Grundkonceptet är det inget fel på (skalet) det är all förvirrad ful plottrighet i vinklar och vrår som irriterar.

  Men uj uj vad jag gillar dom nya bmw645

  Ja bmw är väl inte dom första som anställer fel typ av designers utan bilkänsla och i avsaknad av den rätta stylen,dessvärre styr ekonomer och miljöfanatiker över seriösa konstnärer som tycks bli allt mer sällsynta

  Stoffe//

 4. TÅRTAM skriver:

  Näedu. BMW 1-serie är helt BMW:s fulaste, tråkigaste och mest smaklösa bil genom tiderna. Inte för BMW tillverkat någon snygg bil sedan E39:an (framför allt inte 5-serie E60 med sitt happy cow-face), 1-serien är dock den ultimata definitionen av totalt kompromisslös designmisär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s